Κανόνες

Καλώς ήλθατε στο Σύστημα Κρατήσεων των Γηπέδων του Α.Σ. Beachvolley Νέας Κυδωνίας.

Για την διευκόλυνση των μελών του Συλλόγου καθώς και των μη μελών, δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πρόγραμμα κρατήσεων και ενημερώσεων με σκοπό την εξυπηρέτηση αυτών, καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία των γηπέδων.

Κανονισμός:

 1. Δυνατότητα εισαγωγής στο πρόγραμμα κρατήσεων θα έχουν μόνο τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εξόφληση την οικονομική τους συνδρομή προς το Σύλλογο μέχρι τις 30/3/2023.
 2. Όσα μέλη είναι οικονομικά εντάξει και έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) θα δεχθούν ένα μήνυμα πρόσκλησης εισαγωγής από τον διαχειριστή του προγράμματος (administrator), ενώ σε περίπτωση δεν έχουν email θα χρειαστούν να δημιουργήσουν ένα.
 3. Στην συνέχεια θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (email) θα πρέπει να ακολουθήσουν της οδηγίες του μηνύματος και να οδηγηθούν στην σελίδα εισαγωγής προσωπικών στοιχείων για την καταγραφή τους στην βάση του συστήματος (τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την καταγραφή τους στο σύστημα καθώς και την επικοινωνία με τον διαχειριστή του προγράμματος σε περιπτώσεις αλλαγών και ενημερώσεων).
 4. Αφού αποκτήσουν όνομα χρήστη (user name) και ένα κωδικό πρόσβασης (password) της δικιάς τους αρεσκείας και αφού δεχθούν ένα νέο μήνυμα του διαχειριστή που θα επιβεβαιώνει - επικυρώνει την δημιουργία λογαριασμού τους, να ακολουθήσουν τις οδηγίες (link) του email επιβεβαίωσης, θα μπορούν πλέον να κάνουν ηλεκτρονική κράτηση των γηπέδων.
 5. Από την στιγμή αυτή και μετά θα μπορούν χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης να ενημερώνονται για το ημερήσιο πρόγραμμα διάθεσης των γηπέδων, καθώς φυσικά θα μπορούν να κάνουν κράτηση κάποιου γηπέδου για μία από της προγραμματισμένες ώρες. 
 6. Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν και να κάνουν κράτηση γηπέδων από τις 14:00 της ίδιας μέρας μέχρι τις 14:00 της άλλης μέρας (σύνολο 24 ώρες) για τα γήπεδα της επόμενης μέρα. Παραδείγματος χάρη αν είναι Δευτέρα 21-06-2010 και ώρα 17:00 αν εφόσον μπουν στο σύστημα κρατήσεων θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τα γήπεδα της Τρίτης 22-06-2010.
 7. Ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει μία κράτηση γηπέδου την ημέρα και φυσικά να δηλώνει τα άτομα που θα απασχολήσουν το γήπεδο, οι οποίοι μπορεί να είναι οι ίδιοι μέλη (και θα μπορεί να τους επιλέξει από την βάση των μελών που είναι εγγεγραμμένα στο σύστημα κρατήσεων), αλλά φυσικά μπορεί να δηλώσει και άτομα τα οποία δεν είναι δηλωμένοι στο σύστημα (απλώς γράφοντας το όνομα του παίκτη στο πεδίο της κράτησης του γηπέδου).
 8. Όπως προαναφέρθηκε ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει μία μόνο κράτηση γηπέδου την ημέρα, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ο χρήστης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γήπεδο την ώρα που έχει κάνει κράτηση υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης δίνοντας έτσι σε ελεύθερη διάθεση το γήπεδο ξανά.
 9. Τα άτομα τα οποία δεν είναι μέλη του συλλόγου (ή οικονομικά εντάξει μέλη) θα πρέπει να προσκομίζουν το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ ανά συμμετοχή σε κράτηση γηπέδου, ενώ τα παιδιά κάτω των 18 χρονών το ποσό αυτό θα είναι στο 1 ευρώ, χρήματα τα οποία θα παρέχονται ως συνδρομή υποστήριξης προς το σύλλογο και θα χρησιμοποιούνται ανταποδοτικά προς τους ίδιους με την μορφή παροχών και μέσων στο χώρο.
 10. Οι κρατήσεις γηπέδων θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν δηλωμένα τουλάχιστον τέσσερα (4) άτομα.  Κρατήσεις με λιγότερα άτομα δεν γίνονται δεκτές από το σύστημα.
 11. Έχει παρατηρηθεί τελευταία να γίνονται αρκετά κλεισίματα γηπέδων και στη συνέχεια οι παίκτες να μην εμφανίζονται με αποτέλεσμα το γήπεδο να μένει κενό. Θα παρακαλούσαμε τα μέλη αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να εμφανιστούν, να ακυρώνουν την κράτηση τους ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.
 12. Δεν επιτρέπεται να γίνεται κράτηση μέσω του Συστήματος κρατήσεων και αντί για παιχνίδι (κανονικό ή side out) να γίνεται προπόνηση. Για τις προπονήσεις του συλλόγου παρέχονται συγκεκριμένες ώρες με συγκεκριμένους προπονητές . Οι κανόνες των προπονήσεων προκαθορίζονται από το Δ.Σ. του Συλλόγου και αφορούν όλα τα μέλη αλλά και μη μέλη που παρακολουθούν τις προπονήσεις. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος ή μη μέλος επιθυμεί  να ενταχθεί στις επίσημες προπονήσεις του συλλόγου μπορεί να στείλει σχετική αίτηση στο e-mail του συλλόγου και αφού εξεταστεί η αίτησή του θα ενημερωθεί σχετικά.
 13. Ο κωδικός filoxenia , έχει μπεί στο σύστημα καρατήσεων , προκειμένου να μπορούν , να κάνουν κράτηση κάποιοι οι οποίοι δεν είναι ακόμη μέλη, η έναι αθλητές βόλλευ και έρχονται για λίγες ημέρες στα Χανιά. Δεν επιτρέπεται η χρήση του κωδικού filoxenia από μέλη του συλλόγου που έχουν ήδη κωδικό, προκειμένου να παρακάμπτουν τον περιορισμό των 3 κρατήσεων ανά εβδομάδα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
 14. Δεν επιτρέπεται μέλος που έκανε επίσημη προπόνηση του συλλόγου, να κάνει και κράτηση γηπέδου  την ίδια μέρα που έκανε και προπόνηση.
 15. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ή της προπόνησης οι παίκτες που έχουν κάνει την κράτηση (ή συμμετέχουν στην προπόνηση) είναι υποχρεωμένοι να στρώνουν τα γήπεδα με τα εργαλέια, που διατίθενται γι΄αυτόν τον σκοπό σε κάθε γήπεδο. Το στρώσιμο της άμμου πρέπει να γίνεται σε όλη την επιφάνεια των γηπέδων και από τις εξωτερικές γραμμές προς το εσωτερικό του γηπέδου, με σκοπό το γήπεδο να είναι επίπεδο σε όλα τα σημεία του.
 16. Ως ειδικοί παίχτες στο σύστημα, λογίζονται οι 12 πρώτοι άντρες και 6 πρώτες γυναίκες, που είναι ταυτόχρονα  και ενεργά μέλη του συλλόγου, στη βαθμολογία που είναι αναρτημένη στον ιστότοπό μας, http://www.beachvolleychania.com/wpblog/?page_id=3081